„Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri ”: o provocare pentru 2019

Cluburile Francofone de Afaceri din Transilvania și regiunea de N-V a României organizează o nouă ediție a competiției „Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri – ediția 2019”.

Concepută sub forma unor secțiuni tematice, ediția a V-a a competiției lansează elevilor de liceu provocări în 4 domenii: industria auto, marketing educație financiară și scurt metraj cultural.

Marți, 4 decembrie 2018, ora 13,00, în sala Multimedia (Sport) a avut  loc deja tradiționala întâlnire a reprezentanților instituțiilor organizatoare ale competiției  cu 94 de elevi și 3 cadre didactice din liceul nostru. Evenimentul a fost organizat în baza Acordului de partenerial semnat între ISJ Alba și Clubul Francofon de Afaceri Cluj (CFAC).

Informații complete despre competiția „Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri” pot fi găsite pe site-ul: http://premiilecfa.ro/sectiuni

Activitatea a fost precedată de o prezentare a proiectului „Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” – candidat la titlul de „Scoală-ambasador a Parlamentului European în România” și de un atelier  de sensibilizare cu privire la Uniunea Europeană, animat de prof. Georgeta Bădău – ambasador senior și echipa de ambasadori juniori.

Afișul acțiunii este disponibil  aici.

Lista participanților poate fi consultată aici.

Fișa activității poate fi consultată aici.

 

buy windows 11 pro test ediyorum