Proiectele europene: o șansă pentru tinerii din Alba Iulia

Miercuri, 13 februarie 2019, a avut loc la Sala Multimedia o întâlnire a elevilor noștri cu  dl.Ovidiu-Valentin Boc, expert local în cadrul Primăriei Alba Iulia și Claudiu Ștefani, lector la Universitatea « 1 Decembrie 1918 » din Alba Iulia.  Întâlnirea a avut drept scop mediatizarea în rândul elevilor a dezbaterii publice cu cetățenii care va avea loc în data de 15 februarie 2019 la Universitatea « 1 Decembrie 1918 » din Alba Iulia.

La întâlnire au participat elevii înscriși în proiectul internațional « CITIZEU: The impact of the euroscepticism on the construction of Europe”, ambasadorii juniori EPAS-HCC și alți elevi care au participat, în timp, la proiecte cu finanțare europeană.

Echipa pedagogică a liceului a fost reprezentată de prof. Ramona Humeniuc și ambasadorii EPAS seniori Georgeta Bădău, Alina Secară, Daniela Cetean și Ion Pletea.

O prezentare a proiectului ”CITIZEU: The impact of the euroscepticism on the construction of Europe” poate fi consultată aici:  http://internacional.gijon.es/uid/0x0/newsletter_sendings/show/2556/

O scurta descriere a cursului destinat elevilor  « Europe is you: a basic course about the EU », organizat în cadrul proiectului în perioada 08 octombrie – 2 decembrie 2018: https://www.innova.uniovi.es/c1nn/uniovixmooc/europe_is_you

  

 

buy windows 11 pro test ediyorum