Ce înseamnă Europa pentru tine? (dezbatere publică)

Filmul evenimentului poate fi consultat aici:  https://youtu.be/HGYveLg8L9M 

Vineri, 15 februarie 2019, a avut loc la Universitatea « 1 Decembrie 1918 » din Alba Iulia  dezbaterea publică intitulată « Ce înseamnă Europa pentru tine? ».

Agenda evenimentului poate fi consultată aici.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul proiectului internaţional “The Impact of the Euroscepticism on The Construction of Europe” din programul “Europa pentru Cetăţeni 2014-2020” și a fost organizat de Primăria Municipiului Alba lulia în colaborare cu Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba lulia, Centrul Europe Direct Alba lulia, muncipalitatea din Gijon, municipalitatea din Genoa, Centrul Europe Direct din Nurenberg, Centru pentru Studii Politice Europene din Bruxelles (CEPS), AEKS din Finlanda şi Universitatea din Oviedo, Spania.

Ambasadorii juniori și 3 dintre ambasadorii seniori (prof. Georgeta Bădău, prof. Daniela Cetean și prof. Alina Secară) au fost prezenți alături de alți aproximativ 200 de cetățeni din orașul Alba Iulia și împrejurimi  la dezbaterea care a avut loc în moderna sală A9 a universității-gazdă.

Ambasadorii juniori Alexandra Anton și Andrei Frunză au intervenit cu întrebări și observații pertinente în cadrul dezbaterii publice.

Evenimentul reflectat în presa locală:

Peste 200 de albaiulieni, în majoritate tineri, au participat la dezbaterea ”Ce înseamnă Europa”.  In Unirea: ziar independent. Articol ilustrat cu fotografii disponibil on line la adresa:  https://ziarulunirea.ro/foto-peste-200-de-albaiulieni-in-majotritate-tineri-au-participat-la-dezbaterea-ce-inseamna-europa-510940/?fbclid=IwAR1_Tpb06P46d6cUE-jzuaTqgeg-M990y8lUyVT0cd-EucHRQMdmmXvt-sU

 

 

buy windows 11 pro test ediyorum