Un nou cer: expoziție de pictură realizată în cadrul unui proiect româno-francez

Colegiul Național « Horea, Cloșca si Crișan» din  Alba Iulia,  Colegiul Paul Eluard din Mûr de Bretagne și l’ Abbaye de Bon-Repos din Franța  derulează în anul școlar 2018-2019 proiectul « Regards croisés sur l’Europe».

Alexandra Anton (X C) și Mayisa Georgia Bădău (IX D), membre ale echipei de ambasadori juniori EPAS, au participat activ, fiecare în felul său,  la acest proiect. Alexandra a făcut parte din echipa propriu-zisă  a proiectului româno-francez,   iar Mayisa Georgia a contribuit printr-o operă personală la realizarea expoziției «Un nouveau ciel». La atelierul de pictură coordonat de artistul francez Stéphane Cariou au participat 23 elevi din clasele IX-XII.

Vernisajul expoziției a avut loc în liceul nostru în după-amiaza zilei de  4 aprilie 2019, iar site-ul Alba24 a publicat un articol referitor la acest eveniment cultural, articol  pe care vă invităm să-l citiți aici  .

Mulțumim colegelor noastre prof. Rodica Andronescu și prof. Alina Crișan pentru fotografiile pe care au avut bunăvoința de a ni le pune la dispoziție. 

   

buy windows 11 pro test ediyorum