Viitorul Europei (concurs-dezbatere)

Europe Direct Regiunea Centru organizează pentru cetățenii din Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu), în parteneriat cu Asociația Forum Apulum, patru dezbateri-concurs pe tema alegerilor europarlamentare și participării la vot în patru orașe: Alba Iulia, Sibiu, Târgu-Mureș și Brașov.

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului ”Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru”, finanțat de către Comisia Europeană și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

La întâlnirea-concurs care a avut loc astăzi, începând cu ora 12,00,   la  Alba Iulia, în Aula Mare a Universității  ”1 Decembrie 1918”, au participat în calitate de spectatori  și câțiva ambasadori seniori și juniori din echipa EPAS HCC.

Alexandra Anton, ambasador junior, a câștigat, prin pertinența întrebărilor pe care le-a pus din public, un loc într-o  tabăra de leadership ce va avea loc în  luna august.  Tabăra se dorește a fi un eveniment care să le permită tinerilor să se cunoască între ei și să participe, timp de trei zile, la ateliere moderate de specialiști în comunicare, media și democrație.

O felicităm pe Alexandra și îi felicităm, desigur, pe toți concurenții, indiferent de rezultatul obținut!

Fotografiile sunt extrase din galeria de imagini  pusă la dispoziția publicului de către organizatori: 

http://www.europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri/stiri-regiunea-centru/1284-regiunea-centru-a-ales-viitorul-romaniei-mult-mai-mult-impreuna-in-uniunea-europeana

buy windows 11 pro test ediyorum