Despre valori naționale și europene: întâlnire cu Principele Nicolae al României

In data de 31 martie 2022, am avut  onoarea de a-l avea ca invitat în școala noastră pe Alteța Sa, principele Nicolae al României. Intâlnirea s-a înscris în calendarul turneului  de promovare a albumului fotografic ”Bunicul meu, regele Mihai”. În prezența profesorilor și  a peste 80 de elevi ai Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia,  printre care și ambasadori-juniori EPAS, au fost aduse în discuție aspecte ce țin de instituția monarhică, de realizările acesteia, de domnia regelui Mihai, de importanța respectării valorilor naționale și europene, precum și despre  activitățile pe care Principele Nicolae  le desfășoară în România.

Amfitrion al evenimentului a fost dna prof. Daniela Cetean, ambasador senior EPAS. Articolul complet semnat de doamna prof. Cetean poate fi citit aici: Pe urmele monarhiei alături de Principele Nicolae

Articolul despre eveniment apîrut în cotidianul județean „Unire” poate fi citit aici:  Principele Nicolae al  României, oaspete la Colegiul Național „H.C.C” din Alba Iulia: „Elevii au fost vrăjiți de povestea nepotului regelui Mihai”

 Principe Nicolae 1

Foto 2:  Mayisa-Georgia Bădău

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

buy windows 11 pro test ediyorum