Echipa EPAS reprezentată la evenimentul „Martiri și eroi ai națiunii române” 

În data de 2 noiembrie 2022, Primăria Municipiului Alba Iulia a organizat  în fata Obeliscului din Cetate Ziua Națională a martirilor ”Horea, Cloșca și Crisan”. Colegiul nostru a fost invitat să participe la acest eveniment alături de oficialități și de inițiatorul proiectului de lege prin care ziua de 2 noiembrie a fost decretată prin decret prezidențial, Ziua Națională ”Horea, Cloșca și Crișan”.
Din partea Colegiului a participat doamna prof. Cetean Daniela,  profesor de istorie și ambasador senior EPAS împreună cu clasa a X-a F, profil Stiințe sociale și cu 2 dintre ambasadorii juniori, Eliana Panaite și Andrei Miron. Doamna profesoară a ținut o mică alocuțiune despre importanța evenimentului, legătura acestuia cu numele liceului noastru și cu implicarea elevilor liceului nostru în urma cu 85 de ani la ridicarea Obeliscului ”Horea, Closca și Crișan”. Elevii au asistat la o lecție de istorie neconvențională întâlnindu-se cu  ”personajul” principal Horea, interpretat de istoricul Constantin Inel și au putut interacționa cu acesta. (prof. Daniela Cetean)
Informatii supplimentare despre acest eveniment gasiti pe site-ul https://alba24.ro/live-video-2-noiembrie-ziua-nationala-horea-closca-si-crisan-martiri-si-eroi-ai-natiunii-romane-la-alba-iulia-881738.html

buy windows 11 pro test ediyorum